Kategorier

Filtrer efter

Kategorier

Kategorier

Pris

Pris

Materiale

Materiale

Diameter

Diameter

Glas

Glas

Vandtæthed

Vandtæthed

Rem

Rem

Mærker

Mærker

Landsdækkende bytteservice

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Dameur og Herreure i mange designs.

Ure

URE

Ure til hverdag og fest

Køb ure online. Vi tilbyder designer ure og mærke ure. Et armbåndsur i dag er ikke bare et redskab til at holde styr på tiden, det er også er smykke og kommer i mange forskellige designs, farver og materialer. Et ur kan udtrykke din personlighed og din interesse. Går du op i mode vil du måske vælge et ur med mulighed for at kunne design selv på dit ur som f.eks. et ur fra Christina Watches eller hvis du går op i sport vil du måske gerne have et ur der er vandtæt og med safirglas. 

Når du skal vælge et ur skal du tage stilling til om det skal være digital eller analog, skal det være med batteri eller måske soldrevet, skal det være med lænke eller rem. Skal glasset være med mineralglas eller safir glas. Mulighederne er mange og vi har mange mærker der alle tilbyde noget forskelligt.

Vores service

Vi tilbyder at pakke dit ur ind. hvis den skal bruges som gave, vi kan også sende den direkte til gavemodtageren med landsdækkende byttemærke på.

Køb trygt dit nye ur til dig selv eller som gave på vores webshop. Vi hjælper gerne med spørgsmål på telefon 97 85 00 30

Ure

Der er 1313 varer.

Viser 1-30 af 1313 element(er)

Aktive filtre