Kategorier

Landsdækkende bytteservice

SON of NOA læderarmbånd

350,00 kr.
Inkl. moms Leveret indenfor 5 dage
Armbånd Længde
  •  Vi bestræber os på, at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger og at vi lever op til høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os på, at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger og at vi lever op til høje sikkerhedspolitiske standarder.
  • Alle smykker købt på webshoppen kan vælges at bliver pakket flot ind, uden at du skal betale ekstra. Desuden tilbyder vi gratis fragt i Danmark for smykker sendt i kuvert. 
Vi prøver, at efterstræbe at afsendelsen af ordrer foregår hurtigst muligt indenfor 5 dage. Alle smykker købt på webshoppen kan vælges at bliver pakket flot ind, uden at du skal betale ekstra. Desuden tilbyder vi gratis fragt i Danmark for smykker sendt i kuvert. Vi prøver, at efterstræbe at afsendelsen af ordrer foregår hurtigst muligt indenfor 5 dage.
  • Der er 14 dages returret på varerne. Hvis du fortryder et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refundere vi købsprisen til din konto. Omkostninger til returnering skal du selv betale. Der er 14 dages returret på varerne. Hvis du fortryder et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refundere vi købsprisen til din konto. Omkostninger til returnering skal du selv betale.

Dette massive SON of NOA herrearmbånd er ultra maskulint - kombinationen af det brune kalvelæder og lukkemekanismen i børstet stål giver armbåndet et stilfuldt look. Armbåndet findes i både denne brede (18mm) og i en smallere udgave, samt i 3 forskellige størrelser.

Med sit tidløse design er armbåndet en gave, der uden tvivl vil bringe glæde.

NOA 897 001-BROWN

Produkt information

Køn
Til herrer
Materiale
Læder/skind
Mærker
SON of NOA