Kategorier

Landsdækkende bytteservice

sort børstet
  • sort børstet

sort børstet

2.499,00 kr.
Inkl. moms Leveret indenfor 5 dage
KOLLEKTIONEN Automatic
KATEGORI Ur
URKASSE FARVE sort børstet
BOLIGER MATERIALE Rustfrit stål
KØN mand
GLAS Safir glas
ARMBÅND FARVE sort
  •  Vi bestræber os på, at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger og at vi lever op til høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os på, at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger og at vi lever op til høje sikkerhedspolitiske standarder.
  • Alle smykker købt på webshoppen kan vælges at bliver pakket flot ind, uden at du skal betale ekstra. Desuden tilbyder vi gratis fragt i Danmark for smykker sendt i kuvert. 
Vi prøver, at efterstræbe at afsendelsen af ordrer foregår hurtigst muligt indenfor 5 dage. Alle smykker købt på webshoppen kan vælges at bliver pakket flot ind, uden at du skal betale ekstra. Desuden tilbyder vi gratis fragt i Danmark for smykker sendt i kuvert. Vi prøver, at efterstræbe at afsendelsen af ordrer foregår hurtigst muligt indenfor 5 dage.
  • Der er 14 dages returret på varerne. Hvis du fortryder et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refundere vi købsprisen til din konto. Omkostninger til returnering skal du selv betale. Der er 14 dages returret på varerne. Hvis du fortryder et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refundere vi købsprisen til din konto. Omkostninger til returnering skal du selv betale.
KOLLEKTIONEN Automatic
KATEGORI Ur
URKASSE FARVE sort børstet
BOLIGER MATERIALE Rustfrit stål
KØN mand
GLAS Safir glas
ARMBÅND FARVE sort
SPÆNDE Klaplås
ARMBÅND MATERIALE Milanaise
UR VÆRK Automatisk
URSKIVE FARVE blå
DIAMETER 43 mm
16243-227

Produkt information

Mærker
Bering