Kategorier

Landsdækkende bytteservice

rosé guld poleret
  • rosé guld poleret

rosé guld poleret

1.999,00 kr.
Inkl. moms Leveret indenfor 5 dage
KOLLEKTIONEN Ceramic
GLAS Safir glas
BOLIGER MATERIALE Rustfrit stål
LYNETTE MATERIALE Keramik
URSKIVE FARVE grå
UR VÆRK Kvarts
KØN kvinde
  •  Vi bestræber os på, at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger og at vi lever op til høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os på, at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger og at vi lever op til høje sikkerhedspolitiske standarder.
  • Alle smykker købt på webshoppen kan vælges at bliver pakket flot ind, uden at du skal betale ekstra. Desuden tilbyder vi gratis fragt i Danmark for smykker sendt i kuvert. 
Vi prøver, at efterstræbe at afsendelsen af ordrer foregår hurtigst muligt indenfor 5 dage. Alle smykker købt på webshoppen kan vælges at bliver pakket flot ind, uden at du skal betale ekstra. Desuden tilbyder vi gratis fragt i Danmark for smykker sendt i kuvert. Vi prøver, at efterstræbe at afsendelsen af ordrer foregår hurtigst muligt indenfor 5 dage.
  • Der er 14 dages returret på varerne. Hvis du fortryder et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refundere vi købsprisen til din konto. Omkostninger til returnering skal du selv betale. Der er 14 dages returret på varerne. Hvis du fortryder et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refundere vi købsprisen til din konto. Omkostninger til returnering skal du selv betale.
URKASSE HØJDE 6 mm
URKASSE FARVE rosé guld poleret
BELÆGNING IP rosé guld
ARMBÅND FARVE rosé guld
LINK MATERIALE Keramik
ARMBÅND MATERIALE Rustfrit stål
SPÆNDE Foldelås
ARMBÅND BREDT 18 mm
KATEGORI Ur
11435-769

Produkt information

Mærker
Bering