Kategorier

Landsdækkende bytteservice

sølv poleret
  • sølv poleret

sølv poleret

1.599,00 kr.
Inkl. moms Leveret indenfor 5-8 dage
KOLLEKTIONEN Classic
KATEGORI Ur
URKASSE FARVE sølv poleret
URKASSE HØJDE 7 mm
BOLIGER MATERIALE Rustfrit stål
KØN kvinde
GLAS Safir glas
  •  Vi bestræber os på, at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger og at vi lever op til høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os på, at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger og at vi lever op til høje sikkerhedspolitiske standarder.
  • Alle smykker købt på webshoppen kan vælges at bliver pakket flot ind, uden at du skal betale ekstra. Desuden tilbyder vi gratis fragt i Danmark for smykker sendt i kuvert. 
Vi prøver, at efterstræbe at afsendelsen af ordrer foregår hurtigst muligt indenfor 5 dage. Alle smykker købt på webshoppen kan vælges at bliver pakket flot ind, uden at du skal betale ekstra. Desuden tilbyder vi gratis fragt i Danmark for smykker sendt i kuvert. Vi prøver, at efterstræbe at afsendelsen af ordrer foregår hurtigst muligt indenfor 5 dage.
  • Der er 14 dages returret på varerne. Hvis du fortryder et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refundere vi købsprisen til din konto. Omkostninger til returnering skal du selv betale. Der er 14 dages returret på varerne. Hvis du fortryder et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refundere vi købsprisen til din konto. Omkostninger til returnering skal du selv betale.
KOLLEKTIONEN Classic
KATEGORI Ur
URKASSE FARVE sølv poleret
URKASSE HØJDE 7 mm
BOLIGER MATERIALE Rustfrit stål
KØN kvinde
GLAS Safir glas
ARMBÅND FARVE sølv
SPÆNDE Klaplås
ARMBÅND MATERIALE Milanaise
UR VÆRK Kvarts
URSKIVE FARVE hvid
DIAMETER 30 mm
12430-010

Produkt information

Mærker
Bering