Kategorier

Landsdækkende bytteservice

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Persondatapolitik

Hos Kappel Guld, Sølv og Ure ApS prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. Nærværende persondatapolitik fastlægger klare retningslinjer for Kappel Guld, Sølv og Ure ApS måde at behandle dine personoplysninger på. I det følgende redegøres for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger, som du efterlader og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside, samt når du anvender de forskellige tjenester på vores hjemmeside.

Dataansvarlig og kontaktoplysninger

Denne hjemmeside er drevet og ejet af:

Susanne Kappel
Kappel Guld, Sølv og Ure ApS
Østergade 12
7600 Struer

Telefon: 97 85 00 30
Email: kappelgsu.aps@gmail.com

Indsamling af personoplysninger

Du vil altid blive informeret i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger om dig. De personoplysninger, som vi indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, din e-mailadresse, din privatadresse, dit telefonnummer og lignende identifikationsoplysninger, oplysninger om et online køb og om din navigation på hjemmesiden.

Det vil altid fremgå i forbindelse med afgivelsen af oplysninger, hvorvidt afgivelsen er frivillig eller er nødvendig for gennemførelsen af den ønskede handling, eksempelvis gennemførelse af en handel i vores webshop.

Indsamling af dine personoplysninger sker i ét eller flere af nedenstående tilfælde:
 

  • Når du køber varer online på www.kappel-smykker.dk

  • Når du kontakter os via kontaktformularen eller via e-mail

  • Når du tilmelder dig Kappel Guld, Sølv og Ure ApS nyhedsbrev

  • Når du deltager i en Kappel Guld, Sølv og Ure ApS konkurrencer

Anvendelse af personoplysninger

Personoplysninger indsamles og anvendes til følgende formål:

  • Gennemførelse af ordrer i vores webshop

  • Tilmelding til nyhedsbrev

  • Deltagelse i konkurrencer eller andre events.

  • Fremsendelse af andet markedsføringsmateriale, herunder invitationer til events og tildeling af værdikoder og rabatkuponer.

  • Indsamling og evaluering af forbrugeranmeldelser

  • Oversigt over købshistorik

  • Statistik

  • Øvrige markedsføringstiltag

Vi gør opmærksom på, at brug af dine personoplysninger til fremsendelse af markedsføringsmateriale kun finder sted, såfremt du forinden har afgivet dit udtrykkelige samtykke, medmindre loven giver mulighed for, at vi kan kontakte dig uden, at du afgiver dit samtykke først.

Kappel Guld, Sølv og Ure ApS fører statistik over, hvilke områder af websitet vores brugere besøger samt hvilke produkter, der er brugernes foretrukne. Disse data indeholder ikke personoplysninger. Ved hjælp af de indsamlede data opnås kendskab til brugernes anvendelse af websitet. Denne information bruges til at forbedre hjemmesiden. Vi bruger derimod data om alle vores brugeres navigation for at forstå, hvordan vores brugere som en samlet gruppe anvender www.kappel-smykker.dk, og forsøger på denne baggrund at gøre websiden bedre. Vi kan ikke se, hvor du kommer fra eller surfer hen på Internettet, når du forlader vores site. Derudover indsamler vi information om, hvilke produkter vores brugere, som en samlet gruppe, foretrækker. Denne information bruges også til at forbedre websitet. Vi sælger ikke eller på anden måde videregiver information om vores brugeres brug og navigation på vores webside. Og vi sælger eller videregiver ikke dine købsinformationer til tredjepart.

Andre modtagere af personoplysninger

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. PostNord og GLS, med henblik på levering af dine indkøb.

Vi har vores betalingssystem gennem Quickpay, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside i forbindelse med køb vil blive opbevaret i Quickpay's datacentre.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Videregivelse til andre dataansvarlige

Dine personoplysninger videregives som udgangspunkt ikke til en tredjepart uden din tilladelse. Oplysninger til brug for vareleverance videregives dog til det af Kappel Guld, Sølv og Ure ApS anvendte fragtfirma.

Det kan endvidere under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen være nødvendigt at videregive oplysninger til offentlige myndigheder eller politiet. Eksempelvis kan oplysninger videregives til politiet i tilfælde af mistanke om kreditkortsvindel.

I tilfælde af omstrukturering eller helt eller delvist salg af virksomheden vil en eventuel videregivelse i en sådan forbindelse ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning for behandling af personoplysninger.

Overlades til databehandlere

Dine personoplysninger overlades til Kappel Guld, Sølv og Ure ApS samarbejdspartnere, som leverer ydelser på Kappel Guld, Sølv og Ure ApS vegne, fx i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve. Disse samarbejdspartnere behandler alene personoplysningerne på Kappel Guld, Sølv og Ure ApS vegne og i overensstemmelse med Kappel Guld, Sølv og Ure ApS instruks.

Overførsel til tredjelande

Dine personoplysninger overføres i forbindelse med nyhedsbrevet til MailChimp i USA. Kommissionen har truffet afgørelse, om at beskyttelsesniveauet er tilstrækkeligt i USA (jfr. EU-US Privacy Shield), og MailChimp er ydermere certificeret i EU/US Privacy Shield.

Sletning af personoplysninger

Oplysninger opbevares i den periode, det er tilladt i henhold til lovgivningen. Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de formål, som fremgår under "Anvendelse af personoplysninger". Oplysningerne kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form.

Cookies

En cookie er en datafil, der midlertidigt bliver gemt på din harddisk. Cookies anvendes af stort set alle websites, og i nogle tilfælde er cookies den eneste måde at få et website til at fungere efter hensigten. 

En cookie indeholder et tilfældigt, genereret ID, der gør det muligt at genkende din computer, og samle information om, hvilke sider og funktioner, der besøges med din browser. Men cookies kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder eller hvor du bor. Den kan heller ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

En cookie kan eksempelvis bruges til at huske tekststørrelsen på hjemmesiden, hvis du vælger at ændre den. Så har teksten samme størrelse, næste gang du besøger os. På samme måde sætter vi en cookie, hvis du vælger at vurdere vores sider ved hjælp af ’tommelfingrene’ nederst på siden. På den måde kan vi sørge for, at siderne kun kan vurderes én gang per bruger.

Cookies til statistik

guldsølvure.dk anvender derudover Google Analytics til at samle statistik om brugerens adfærd på hjemmesiden. Informationerne bruger vi til at forstå, hvad vores brugere efterspørger, og hvordan vi bedst muligt kan præsentere den relevante information for vores brugere. 

Google gemmer oplysninger om trafikken på hjemmesiden på deres egne servere, men vi anonymiserer IP-adresserne ved at skjule de sidste otte cifre. Det er derfor ikke muligt at identificere den enkelte bruger via de data, som Google indsamler. Du kan læse mere om, hvordan Google behandler sine data her.



Afvis eller slet cookies

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør detafviser cookies, er der mange funktioner og services du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at webstedet kan huske de valg, du foretager.

Alle browsere tillader at du sletter cookies enkeltvis eller alle på en gang. Hvordan du gør det afhænger af, hvilken browser du anvender. Følg links nedenfor får at få vejledninger til din browser. Husk at bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Se desuden disse vejledninger til at slette cookies fra de mest almindelige browsere:

Vi skal oplyse dig om, hvordan vi registrerer oplysninger

Alle danske netsteder er forpligtet til at informere om, hvilke cookies der afsættes på brugerens udstyr. Informationen skal være i overensstemmelse med ”Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af og adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr”, som er en del af et EU-direktiv om beskyttelse af privatlivets fred i elektronisk kommunikation.



Læs mere om cookieregler på Erhvervsstyrelsens hjemmeside.

Sikkerhed

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger. Vores hjemmeside er desuden SSL certificeret, hvilket betyder at data, der sendes til vores webshop er krypteret. Dette betyder, at dine oplysninger (fx kreditkortoplysninger) er private, når de sendes til vores webshop.

Dine rettigheder

Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har herudover også ret til at få berigtiget, slettet eller blokeret dine personlige oplysninger efter reglerne herom. Du har desuden ret til at få udleveret oplysninger om dig selv, som du har givet til os, og til at få transmitteret disse oplysninger til en anden dataansvarlig (dataportabilitet).

Tilbagekaldelse af samtykke

Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet. Vi vil herefter slette dine oplysninger, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på andet grundlag. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, kan du kontakte os på kappelgsu.aps@gmail.com.

Links til andre websites mv.

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre websites eller til integrerede websites. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers websites eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre websites, opfordres du til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger samt andre relevante politikker.

Ændring af oplysninger mv.

Hvis du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter personlige oplysninger, som vi har registreret om dig, ønsker at få adgang til de personoplysninger, der behandles om dig, eller hvis du har spørgsmål til ovenstående retningslinjer, kan du rette henvendelse til os på kappelgsu.aps@gmail.com eller tlf. 97850030. Du kan også skrive til os på følgende adresse:

Kappel GSU ApS
Østergade 12
7600 Struer

Klageadgang

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via e-mail, telefon eller brev som angivet ovenfor. Du kan også kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.

Denne persondatapolitik er senest opdateret 21/11/18.