Kategorier

Landsdækkende bytteservice

Fairytale by San-Sterling/925
  • Fairytale by San-Sterling/925
  • Fairytale by San-Sterling/925
  • Fairytale by San-Sterling/925

Fairytale by San-Sterling/925

1.250,00 kr.
Inkl. moms Leveret indenfor 5 dage

Armbånd eller kæde- alt i Sterlingsølv.Letoxyderede kæder med magnetlås i rhodineret eller forgyldt Sterlingsølv.Bær det elegant uden charms - eller påsæt charms fra Fairytale serien.

Kæde længde
Lås Type
  •  Vi bestræber os på, at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger og at vi lever op til høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os på, at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger og at vi lever op til høje sikkerhedspolitiske standarder.
  • Alle smykker købt på webshoppen kan vælges at bliver pakket flot ind, uden at du skal betale ekstra. Desuden tilbyder vi gratis fragt i Danmark for smykker sendt i kuvert. 
Vi prøver, at efterstræbe at afsendelsen af ordrer foregår hurtigst muligt indenfor 5 dage. Alle smykker købt på webshoppen kan vælges at bliver pakket flot ind, uden at du skal betale ekstra. Desuden tilbyder vi gratis fragt i Danmark for smykker sendt i kuvert. Vi prøver, at efterstræbe at afsendelsen af ordrer foregår hurtigst muligt indenfor 5 dage.
  • Der er 14 dages returret på varerne. Hvis du fortryder et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refundere vi købsprisen til din konto. Omkostninger til returnering skal du selv betale. Der er 14 dages returret på varerne. Hvis du fortryder et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refundere vi købsprisen til din konto. Omkostninger til returnering skal du selv betale.
Fairytale by San-Sterling/925
79107+09

Produkt information

Mærker
SAN