Kategorier

Landsdækkende bytteservice

Sølv rhd.- halskæde m/ 10mm cz 45cm*
  • Sølv rhd.- halskæde m/ 10mm cz 45cm*

Sølv rhd.- halskæde m/ 10mm cz 45cm*

415,00 kr.
Inkl. moms Leveret indenfor 5-8 dage

Sølv rhodineret halskæde med 10 mm zirkonia

Længde 45 cm

  •  Vi bestræber os på, at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger og at vi lever op til høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os på, at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger og at vi lever op til høje sikkerhedspolitiske standarder.
  • Alle smykker købt på webshoppen kan vælges at bliver pakket flot ind, uden at du skal betale ekstra. Desuden tilbyder vi gratis fragt i Danmark for smykker sendt i kuvert. 
Vi prøver, at efterstræbe at afsendelsen af ordrer foregår hurtigst muligt indenfor 5 dage. Alle smykker købt på webshoppen kan vælges at bliver pakket flot ind, uden at du skal betale ekstra. Desuden tilbyder vi gratis fragt i Danmark for smykker sendt i kuvert. Vi prøver, at efterstræbe at afsendelsen af ordrer foregår hurtigst muligt indenfor 5 dage.
  • Der er 14 dages returret på varerne. Hvis du fortryder et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refundere vi købsprisen til din konto. Omkostninger til returnering skal du selv betale. Der er 14 dages returret på varerne. Hvis du fortryder et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refundere vi købsprisen til din konto. Omkostninger til returnering skal du selv betale.
Sølv rhd.- halskæde m/ 10mm cz 45cm*
NOA 825 555

Produkt information

Køn
Til damer
Materiale
Sølv - rhodineret