Kategorier

Landsdækkende bytteservice

Small Malachite Earrings
  • Small Malachite Earrings

Small Malachite Earrings

600,00 kr.
Inkl. moms Leveret indenfor 5 dage

Unikke øreringe med malakit. Fås også i en større udgave. 

Str: 22 mm

Sten: Malachite

Det siges at Malakit beskytter mod negativ energi og skaber balance og harmoni.

Materiale
  •  Vi bestræber os på, at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger og at vi lever op til høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os på, at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger og at vi lever op til høje sikkerhedspolitiske standarder.
  • Alle smykker købt på webshoppen kan vælges at bliver pakket flot ind, uden at du skal betale ekstra. Desuden tilbyder vi gratis fragt i Danmark for smykker sendt i kuvert. 
Vi prøver, at efterstræbe at afsendelsen af ordrer foregår hurtigst muligt indenfor 5 dage. Alle smykker købt på webshoppen kan vælges at bliver pakket flot ind, uden at du skal betale ekstra. Desuden tilbyder vi gratis fragt i Danmark for smykker sendt i kuvert. Vi prøver, at efterstræbe at afsendelsen af ordrer foregår hurtigst muligt indenfor 5 dage.
  • Der er 14 dages returret på varerne. Hvis du fortryder et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refundere vi købsprisen til din konto. Omkostninger til returnering skal du selv betale. Der er 14 dages returret på varerne. Hvis du fortryder et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refundere vi købsprisen til din konto. Omkostninger til returnering skal du selv betale.

Unikke øreringe med malakit. Fås også i en større udgave. 

Str: 22 mm

Sten: Malachite

Det siges at Malakit beskytter mod negativ energi og skaber balance og harmoni.

e-030-gp

Produkt information

Design serie
Era collection
Mærker
Pernille Corydon