Kategorier

Landsdækkende bytteservice

Swiss Military by Chrono Herreure - SM34039.07
  • Swiss Military by Chrono Herreure - SM34039.07

Swiss Military by Chrono Herreure - SM34039.07

1.395,00 kr.
Inkl. moms Leveret indenfor 5 dage

SWISS MADE
Kassediameter: 40 mm
Materiale: Stainless Steel
Ægte Læderrem, sort
Vandtæt til: 100 m
Glas: Safir glas
Urværk: Ronda quartz cal. 515

  •  Vi bestræber os på, at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger og at vi lever op til høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os på, at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger og at vi lever op til høje sikkerhedspolitiske standarder.
  • Alle smykker købt på webshoppen kan vælges at bliver pakket flot ind, uden at du skal betale ekstra. Desuden tilbyder vi gratis fragt i Danmark for smykker sendt i kuvert. 
Vi prøver, at efterstræbe at afsendelsen af ordrer foregår hurtigst muligt indenfor 5 dage. Alle smykker købt på webshoppen kan vælges at bliver pakket flot ind, uden at du skal betale ekstra. Desuden tilbyder vi gratis fragt i Danmark for smykker sendt i kuvert. Vi prøver, at efterstræbe at afsendelsen af ordrer foregår hurtigst muligt indenfor 5 dage.
  • Der er 14 dages returret på varerne. Hvis du fortryder et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refundere vi købsprisen til din konto. Omkostninger til returnering skal du selv betale. Der er 14 dages returret på varerne. Hvis du fortryder et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refundere vi købsprisen til din konto. Omkostninger til returnering skal du selv betale.

SWISS MADE
Kassediameter: 40 mm
Materiale: Stainless Steel
Ægte Læderrem, sort
Vandtæt til: 100 m
Glas: Safir glas
Urværk: Ronda quartz cal. 515

SM34039.07

Produkt information

Mærker
Swiss Military by Chrono