Kategorier

Landsdækkende bytteservice

Ring T-2504
  • Ring T-2504

Ring T-2504

499,00 kr.
Inkl. moms Leveret indenfor 5-8 dage

4,0 mm Bred

Størrelse ring
  •  Vi bestræber os på, at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger og at vi lever op til høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os på, at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger og at vi lever op til høje sikkerhedspolitiske standarder.
  • Alle smykker købt på webshoppen kan vælges at bliver pakket flot ind, uden at du skal betale ekstra. Desuden tilbyder vi gratis fragt i Danmark for smykker sendt i kuvert. 
Vi prøver, at efterstræbe at afsendelsen af ordrer foregår hurtigst muligt indenfor 5 dage. Alle smykker købt på webshoppen kan vælges at bliver pakket flot ind, uden at du skal betale ekstra. Desuden tilbyder vi gratis fragt i Danmark for smykker sendt i kuvert. Vi prøver, at efterstræbe at afsendelsen af ordrer foregår hurtigst muligt indenfor 5 dage.
  • Der er 14 dages returret på varerne. Hvis du fortryder et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refundere vi købsprisen til din konto. Omkostninger til returnering skal du selv betale. Der er 14 dages returret på varerne. Hvis du fortryder et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refundere vi købsprisen til din konto. Omkostninger til returnering skal du selv betale.

TITANIUM

Det berømte metal er kendt for sin styrke, sin udholdenhed, sin skønhed og for sin lethed.
Det kan virke symbolsk når flere og flere vælger titanium som forlovelsesring, da titanium holder, det er stærkt og det er samtidigt meget let.
Det er et moderne materiale til smykker
Priserne på guld og sølv er eksploderet til vanvittige højder og er en af årsagerne til, at titanium blevet et hit hos mange par, når de skal vælge forlovelsesringe.

Se symbolerne til gravering her:

T-2504

Produkt information

Materiale af ring
Titanium
Ring bredde
4,0 mm
Antal ringe
1 enkelt Ring